![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من بهار ۲۰۲۱ نرم اولم بود که دیفر کردم تابستون رو هم leave of absence دادم چون آخر این نرم تازه میخوام بیام چند روز پیش Mrs gamelin بهم ایمیل زده که من الان ترم سومم هست !!! الان من بیام باید شهریه ۳ ترم رو بدم ؟ آیا این مدت به عنوان حضور من در کانادا (با توجه به قوانین دوره های آنلاین در زمان کانادا) محسوب میشه ؟
2021-10-07 19:25:00 Montreal دانشگاه #شهریه![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#شهریه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
شهریه ترم اول رو قبل از انگشت نگاری باید بپردازیم ؟
2021-08-28 17:19:00 #Vancouver [انگشت نگاری] دانشگاه
واسه پدیرش دانشگاه یورک و تورنتو ترم اول شهریه واسه رشد ارشد مهندسی چقدر هست ؟و شهریه سالیانه رشته های مهندسی ارشد چقدر هست؟
2021-08-29 08:05:00 #Toronto [دانشگاه یورک] دانشگاه
خوبم یه استاد به من ای جواب رو داده Hi Maya, You will be allowed to work for 12 hr/wk in regular terms (fall & winter) During regular terms, I believe you can find TA positions for about 5-7 hr/wk and you can work as a RA for the rest time with me The current pay rate is about $21-$22 per hour It should cover most of your tuition cost if not all. Let me know if you have further concerns اگر TAیا RA بشم تو نامه ی دانشگاه میاد و باز به تپکن مالی نیاز هست؟ و این کفاف فقط شهریه رو میده؟
2021-08-29 08:52:00 #Saskatoon [دانشگاه] دانشگاه
من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00 #Toronto [توی سایت] دانشگاه
من تازه عضو شدم شهریه دانشگاه چقدره تو کانادا حداقل و حداکثر ممنون اگه جواب بدین
2021-08-29 15:32:00 #New brunswick [دانشگاه] دانشگاه
از تو صفحه مای کنکوردیا میتونم شهریه سالیانه م رو متوجه بشم چقدره؟ الان پذیرشم قطعی شده
2021-08-29 17:00:00 #Montreal [شهریه] دانشگاه
آقای فلاح فرد تا ددلاین اول پرداخت شهریه باید حتما مبلغ مینیموم که در فاکتور شهریه هست پرداخت کنیم یا ۹۳۱ دلار؟ برای من خیلی هزینش زیاده فعلا دوتا درس حذف کردم که فعلا تایید نشده دیگه هم اگر میدونن ممنون میشم جواب بدن
2021-08-30 11:13:00 #Montreal [شهریه] دانشگاه
راسته میگن اگر تو سال اول ما ب ۲ فرانسه بگیریم سال دوم میتونیم درخواست شهریه ی بومی کنیم؟ که سالی ۸ هژارتاست؟
2021-08-30 12:07:00 #Ottawa [شهریه] دانشگاه
کسی میدونه دیفر شهریه به چه شکله ؟ و برای سلف فاندها امکان پذیره یا نه؟
2021-08-31 08:03:00 #Vancouver [سلف فاند] دانشگاه
، امکان قسطی کردن شهریه وجود داره؟ من شنیدم که اگه درخواست بدی این کارو میکنن
2021-08-31 11:17:00 #Montreal [شهریه] دانشگاه
من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00 #Montreal
، ترم های تحصیلی این دانشگاه پاییز و زمستانه؟ یا ترم بهار/ تابستان اجباری است؟
2021-09-03 08:12:00 #Montreal
از کجا میتونم بفهمم دانشگاه البرتا به دانشجو های دکترا برای فال ۲۰۲۱ چقدر اسکالرشیپ داده؟
2021-09-01 12:06:00 #Montreal
کسی اطلاعاتی در مورد نرم افزار FAST داره ؟ ممنون میشم اگر کسی بود اطلاع بده سپاس گزارم.
2021-08-30 02:56:00 #Montreal
من عطیه هستم ?ازانی که مستر رشته اقتصاد می خونن و فاند گرفتن چندتا سال ۹۵ از دانشگاه الزهرا با معدل هجده و هفت صدم در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شدم الان می خوام برای ارشد اقدام کنم سوالامو می پرسم و ممنون می شم راهنماییم کنین ۱ امکان گرفتن فول فاند هست؟ ۲ اگر آره، کدوم اساتید این فاندو می تونن به دانشجو خارجی بدن؟ ۳ برای جلب نظر استاد و ترقیبش به انتخاب من، چه چیزهایی رو توصیه می کنین توی انگیزه نامه و ایمیل اولم بگم؟ و سوال آخر: توی این پنج شش سال بعد از فارغ التحصیلی، ارشد زبان انگلیسی گرفتم
2021-09-01 07:39:00 #Montreal
من بخوام شهریه فالو ندم باید تا قبل چه تاریخی دفاع کنم بعد یه چیز دیگه من تایم لیمیتی که تو ادمیشن لترم بود سوم سپتامبر بود که رد شد شارژ میشم برای این؟ بعد برای ورک پرمیت مشکلی ایجاد نمیشه مثلا به جای سه سال دو ساله بدن
2021-09-11 00:30:00 #Montreal